POSTUPAK I UREĐAJ ZA RELAKSACIJU, OPUŠTANJE I POBOLJŠANJE OPĆEG STANJA ZDRAVLJA

 Autor; DEVOVIĆ NEDŽAD                  D20110227

            SMAREGLINA 1

            52100 PULA

MOB;  098-202-804,  e-mail; ned@devovic.com

Ovaj izum odnosi se na istovremeno korištenje više različitih tretmana za relaksaciju i opuštanje, a koje  čine masaža,  audio, vizualni i mirisni tretmani.

  Uređaj  koriste dvije osobe.
U unutrašnjosti uređaja nalazi se posuda   sa vodom  i ribicama. U dnu posude nalazi  otvor, kroz koji se usisava voda. Na suprotnoj strani od usisnog otvora na vanjskom zidu se nalazi mlaznica  za ubacivanje čiste filtrirane vode.

U unutrašnjosti   je smješten specijalni uređaj za filtriranje i temperiranje vode. Uređaj za povezan je sa računalom koje vrši nadzor i upravljanje radom.

Osobe koje koriste tretman imaju stopala u vodi do ispod koljena. Ribice  se nalaze u vodi ,   grupiraju se i  grickaju površinske slojeve kože, a na  koži se pojavljuju    mikrovibracije.  Zahvaćeno područje  izloženo je ugodnoj mikromasaži.   Istovremeno između osoba na holo panelu odvija se foto i  video projekcija. Tijekom tretmana osobe na slušalicama slušaju  opuštajuću i relaksirajuću glazbu. I projekcija i glazba su novi i do sada nisu izvođeni i prikazivani. Pored uređaja nalazi se dozator mirisa koji u pravilnim vremenskim razmacima odašilje programiranu dozu aromatičnog mirisa. Ovaj uređaj može se koristiti na različitim mjestima i na različitim lokacijama. Moguća je primjena u kozmetičkim salonima, fitnes i welnes centrima, hotelima,   lječilištima i drugdje..                                     


NUDI SE PROIZVOD I USLUGE…